2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

İl Meclisi Ocak ayı toplantısı

Uşak İl Genel Meclisi Ocak ayı ilk oğlan toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Pehlivan Başkanlığında yapıldı. Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na hayırsever üye seçimi ile 2009 yılında çalıştırılacak geçici işçilerin sayılarının tespit edildiği toplantıda İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları kınandı.

İl Özel İdare Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen il genel meclisi toplantısında 2008 yılı KÖYDES yatırımları da ele alınırken sağlıklı içme suyu bulunmayan köylerdeki sondaj çalışmaları değerlendirildi. KÖYDES kapsamında köylerdeki yol ve su sorunlarının çözümlendiğini ifade eden Meclis Başkanı Mehmet Pehlivan, 2009 yılında da eksik kalan ve küresel ısınma nedeniyle içme suyu sorunu yaşayan köylerde sondaj çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Toplantı sonunda İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Pehlivan ve meclis üyeleri İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını bir an önce durdurması gerektiğini ifade ederek saldırıları kınadı.

Bazı meclis üyeleri söz alarak İsrail’in saldırılarına yönelik tepkisini dile getirdi. Başkan Mehmet Pehlivan da Gazze’de bir insanlık dramı yaşandığını masum insanların suçsuz yere bombalandığını ifade ederek Uşak İl Genel Meclisi olarak saldırıları kınadıklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 10:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?