2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

İl Milli Eğitim'den 631 kurs

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, 2008-2009 eğitim öğretim yılında Halk Eğitim merkezi aracılığı ile 631 kurs açtıklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, özellikle kadınlara yönelik kurslara ağırlık verdiklerini ifade ederek yaz tatilinde de okulları açık tutarak kurslara devam ettiklerini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan 631 kursa toplam 8 bin 935 kursiyerin katıldığını belirten Recep Düzgün, önümüzdeki eğitim öğretim sezonunda kurslara devam edeceklerini belirtti.

Gelen talepler doğrultusunda kurs açtıklarını il merkezinin yanı sıra ilçelerde de kursların devam ettiğini bildiren Recep Düzgün, “ Açtığımız kurslar arasında çinicilik, ipek kurdele yapımı, model uçak yapımı, arıcılık, dikiş nakış, okuma yazma gibi bölümler var.Kurslara kadın kursiyerler daha fazla ilgi gösteriyor. Kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifika veriyoruz. En önemlisi kursa katılan kursiyerlerimizden bazıları aldıkları eğitim sonunda iş imkanı da buluyor. Milli Eğitim olarak yeni eğitim öğretim sezonunda da kurslara önem vereceğiz. Şuanda yaz tatili olmasına karşın okullarımızı açık tutup hem öğrencilerimiz için hem de velilerimiz için kurs düzenlemeye devam ediyoruz”dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?