3
Mayıs
2024
Cuma
UŞAK

İlaç toplama kampanyasına büyük ilgi

Uşak Belediyesi tabipliği tarafından 3 yıl önce başlatılan ilaç toplama kampanyasının aralıksız sürdüğünü belirten Uşak Belediye Tabibi Reha Alkan bağışlanan ilaçların kampanyanın amacı gereği ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırıldığını kaydetti.

İnsanlarımız torba torba ilaç bağışladığına dikkat çeken Aklan, "Uşak Belediye Tabipliği olarak günde bin-bin 500 YTL değerinde ilacı bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Acil servislerde kullanılacak türden ilaçları hastanelerimizin acil servislerine iletiyoruz. Vatandaşlarımızın bu kampanyaya destekleri çok büyük. Bunu da kampanyanın 3 yıldır devam etmesi gösteriyor" dedi.

İlaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Alkan, "Kampanyanın ilk başladığı dönemlerde vatandaşımız kullanma tarihi geçmiş atılacak ilaçları bağışlıyorlardı. Daha sonra kampanyamız amacına ulaşmaya başladı ve ihtiyacı olan vatandaşlara verdiğimiz ilaçlar bağışlandı. Böylelikle vatandaşımızın kampanyaya desteği tam anlamı ile başladı. 3 yıllık kampanya süresince ihtiyaç sahibi birçok vatandaşımıza destek olduk. Bu kampanya destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İl dışından bile ilaç getiren vatandaşlarımız var. Kampanyamız sadece ilaç ile sınırlı değil. Koltuk değneği, ortopedik malzeme, hasta bezi gibi ihtiyaç duyulan tıbbi malzemeleri de kabul ediyoruz. Onları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çabasındayız. Gönül ister ki; tüm ülkede buna benzer işleri yapan yerler çoğalsın ve işbirliği yapalım birbirimize ilaç yönlendirelim, katkıda bulunalım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 14:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?