2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Işık yeniden aday olacak mı?

AKP İl Başkanı Ali Işık, 6 Haziran Pazar günü yapılacak kongrede aday olup olmayacağını henüz karar vermediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın kongreye katılma ihtimali olduğunu belirten Ali Işık, kongreden güçlenerek çıkacaklarını söyledi. Yeniden aday olup olmayacağı konusunda henüz karar vermediğini ancak birkaç gün içerisinde adaylık konusundaki kararını kamuoyu ile paylaşacağını ifade eden Işık, “AK Parti olarak ilkelerle hareket ediyoruz. Milletle hizmet için çıktığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. İl Kongresi ile ilgili son günlerde bir çok dedikodu ortaya atılıyor. Kongre için aday olacak arkadaşlarımız kongre günü adaylığını divana sunacaktır. Şuan için kimin aday olduğu yada olacağı konusunda isim söyleyemeyiz. Kongrede yaklaşık 600 delege oy kullanacak. İl kongresinden teşkilatımızın güçlenerek çıkacağını ümit ediyoruz”dedi.

AK Parti’nin kişilere göre bir siyaset anlayışı benimsemediğini kurumsal yapıya önem verdiklerini de ifade eden Ali Işık,”Genel Başkanımız bile bu konuda duyarlılığını gösterdi. Önümüzdeki seçimlerde son kez milletvekilliğine aday olacağını söyledi. Bu davranış tüm siyasi partilere örnek olmalıdır. Biz de aynı anlayışla hareket ediyoruz. Kişiler yerine kurumsal yapıya önem veriyoruz. Yaklaşık 7 yıllık iktidarımız döneminde önemli hizmetlere imza attık. Yıllarca çözüm bekleyen sorunları çözüme kavuşturduk. Milletten aldığımız güç ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Can Düğün Salonu’nda yapacağımız kongreye Başbakan Erdoğan’ın katılma ihtimali var. Bu konuyu da bir iki gün içerisinde netliğe kavuşturacağız. Kongremizin şimdiden partimize ve il teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 12:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?