7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

İşte adaylık için istifa eden isimler

Uşak'ta 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri, siyasi parti yetkilileri ve oda başkanları istifalarını sundu.

Edinilen bilgiye göre 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen 5 kamu görevlisi ile bir il başkanı ve bir oda başkanı görevlerinden istifa etti. İlk istifa saat 15.00'te parti binasında bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı İsmail Demirel'den geldi. Saat 17.00 sıralarında da Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Güneş, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı Hazim Sesli Eğitim Bir Sen Uşak Şube Başkanı öğretmen Ramazan Akar Uşak Devlet Hastanesi'nde görevli Çocuk Doktoru İsmail Hazır, Atatürkçü Düşünce Derneği öğretmen Başkanı Ercan Uzun ve Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mustafa Aydın aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

Görevlerinden istifa eden kamu görevlilerinden Ramazan Toker, Dr. İsmail Güneş, Hazim Sesli, Dr. İsmail Hazır ve Ramazan Akar Ak Parti'den, İsmail Demirel, Mustafa Aydın ve Ercan Uzun ise CHP'den aday adayı oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 18:17:04
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 00:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?