2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

İşte DSP'nin başkan adayı

Demokratik Sol Parti (DSP) Uşak İl Başkanı Çetin Uçar, 29 Mart yerel seçimlerinde Uşak belediye başkan adaylarının Bekir Güneşhan olduğunu açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında Uşak adayını açıklayan DSP İl Başkanı Çetin Uçar, gelecek hafta Genel Başkan Zeki Sezer’in de katılımı ile aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Uşak Merkez’de Bekir Güeşhan’ın, Eşme İlçesi’nde Şeref Akuygur’un, Ulubey İlçesi’ne bağlı Hasköy’de Mustafa Alkan’ın ve Sivaslı İlçesi’ne bağlı Ağaçbeyli Beldesi’nde ise Rıdvan Yüksel’in aday gösterildiğini kaydeden Uçar, yerel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi.

Özellikle beldelerde başarılı olacaklarını savunan İl Başkanı Çetin Uçar, “ 29 Mart yerel seçimleri DSP’nin iktidara yürüyüşünün ilk adımları olacak. Parti olarak yerel seçimlerle birlikte yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Uşak’ta da başarılı bir seçim geçireceğiz”dedi.

DSP’den Uşak belediye başkanlığı için aday adayı olan dört partiliye de teşekkür eden Uçar, yapılan değerlendirmeler ve genel merkezin teveccühü ile adayın belirlendiğini seçimle ilgili çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:46:26
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 16:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?