4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Kalelioğlu, 'yeniden varım' dedi

Önümüzdeki sezon Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi’nde mücadele edecek olan Uşakspor’da Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu, 29 Mayıs’ta yapılacak kongrede tekrar aday olacağını açıkladı.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla ligde açık ara şampiyon olan ve büyük rekorlara imza atan Uşakspor’da Başkan Asım Kalelioğlu sevinci yaşanıyor. Bucaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada yoğun iş temposu nedeniyle 29 Mayıs tarihindeki kongrede aday olmayacağını açıklamasından sonra camiaya büyük üzüntü yaşatan Kalelioğlu kararından vazgeçti.

Kalelioğlu’nun istifa kararından hemen sonra teknik direktör Hayri Obüs’te "Yönetim yoksa bende yokum" açıklamasını yapmış ve kırmızı siyahlılarda büyük bir tedirginlik yaşanmıştı.
Kararından vazgeçen Asım Kalelioğlu, 29 Mayıs’taki kongrede güçlü bir listeyle yola devam edeceklerini müjdeleyerek taraftarların ve camianın yüreğine su serpti.

A Kategorisi’nde başarılı olmak için gerekli desteğin verilmesini isteyen ve Belediye Başkanı ile il milletvekillerinden destek sözü aldığının altını çizen Kalelioğlu, "A Kategorisi’nde rakiplerimiz daha güçlü. Bu ligin Süper Lig’den hiçbir farkı yok. Biz gerekli takviyeleri yapıp başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Biz yönetime geldiğimizde takımı bir üst tura çıkaracağımıza söz vermiştik. Bugün bu hedefimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. A Kategorisi’nde de amacımız önce tutunabilmek sonra da şampiyonluğu kovalamaktır. Maddi manevi bize verilen destek sözleri yerine getirilirse bu hedefimizi de ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 13:16:51
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 14:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERHAN KARSLI IP: 81.213.128.xxx Tarih : 26.05.2005 00:51:30
SAYIN BAŞKAN BUNU HEP YAPIYOR. HERHALDE TARAFTARIN SEVGİSİNİ TEST EDİYOR.ÖNCE BIRAKTIM DİYOR,SONRA DEVAM DİYOR.ALLAH SEVDİĞİ KULUNUN ÖNCE EŞEĞİNİ KAYBETTİRİP SONRA BULDURUP SEVİNDİRMESİ GİBİ BAŞKANDA TARAFTARI DENİYOR HERHALDE. BİZCE ASIM BAŞKAN UŞAKSPOR'U GERÇEKTEN SEVİYOR.MUTLAKA BAŞKAN OLMADAN ÖNCEDE BELLİ BİR ÇEVRESİ VARDI. ASIM KALELİ ELBETTE BU TAKIMA PEKÇOK ŞEY VERMİŞTİR.BUNU KABUL EDİYORUZ.ANCAK UNUTULMASIN Kİ ASIM KALELİ UŞAKSPOR’A BAŞKAN OLMADAN ÖNCE NE KADAR TANINIYORDU? ŞİMDİ NE KADAR TANINIYOR? 5000 TARAFTAR ‘UŞAĞIN KALESİ ASIM KALELİ’DİYE BAĞIRIP ASIM KALELİ’Yİ BAGIRLARINA BASIYORSA HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN BUNUNDA BİR FATURASI OLMALIDIR. BAŞKANLIĞIN MADDİ FATURASI MUTLAKA YÜKSEKTİR.MADDİ GÜCÜNÜ UŞAKSPOR İÇİN HARCIYORSA ELBET BİR BİLDİĞİ VARDIR.YOKSA HİÇ KİMSE ASIM KALELİ’Yİ SİLAH ZORUYLA BAŞKAN YAPMADI.BAŞKANLIĞI O KADAR BENİMSEDİ Kİ YENİ DÖNEMDE DE BAŞKAN SEÇİLEBİLMEK İÇİN KENDİSİNE MUHALİF OLACAĞINI SANDIĞI KONGRE ÜYELERİNİN ÜYELİKLERİNİ İPTAL EDİP KENDİ İŞÇİLERİNİ ÜYE KAYDETTİ. ÖZETLE BİZ ASIM BAŞKANIN UŞAKSPOR'U KOLAY KOLAY BIRAKABİLECEĞINI SANMIYORUZ.BU DURUM DA BİZ GERÇEK AŞİGOLARI SON DERECE SEVİNDİRİYOR.