4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Kar altında yangın

Uşak’ta öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bu arada 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuturken yangın çıkan evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre Uşak’ta bir saat içerisinde metrekareye 4 kilogram kar yağışı gerçekleşti. Kar yağışının gece de devam edeceği tahmin edilirken bugün en düşük hava sıcaklığı sıfır derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 6 derece olduğu bildirildi. Yarın kar yağışı beklenmezken, pazar ve pazartesi günleri sıcakların 2.3 derece daha düşeceği, kar ve don beklendiği öğrenildi. Kar yağışı nedeniyle özellikle Banaz İlçesi’nde yolların buzlanması karayolu ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Öte yandan kar yağışının yoğun olarak devam ettiği saat 15.30 sıralarında Bozkurt Mahallesi Yücelti Sokak 23 numaralı yerde bir binan çatı katında çıkan ev yangını mahalle sakinlerini korkuttu. Zafer Göçoğlu adlı şahsın evinde bacanın tutuşması ile başlayan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, evde büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği ve ev eşyalarının kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 20:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?