2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Karaağaç göleti mesire alanı oluyor

Uşak İl Genel Meclisi Temmuz ayı olağan 2. toplantısı Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, bazı köy ve beldelerdeki okullarda yapılacak onarım çalışmalarının yaz döneminde bitirileceğini söyledi.

Uşak’ın okul öncesi eğitim planlamasındaki 32 pilot ilden biri olduğunu hatırlatan Uzun, okullardaki fiziki sorunların bir an önce tespit edilip aksaklıkların giderilmesi için ilgili komisyonun çalışmalar yaptığını ifade etti. Toplantıda ayrıca Uşak Merkez Karaağaç göletinin sportif amaçlı olta balıkçılığı için plan bütçe ve tarım komisyonunca hazırlanan rapor değerlendirildi.

İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş konuyla ilgili olarak meclis üyelerine bilgi vererek “Karaağaç göletinin hem sportif amaçlı hem de vatandaşların piknik yapacağı bir mesire alanı olarak kullanılmasını hedefliyoruz. Bu konuda proje hazırladık. Göletin olta balıkçılığı için kullanılması ekonomik getiri de sağlayabilir”dedi.

Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun ve meclis üyeleri de komisyonların göletle ilgili hazırladığı raporların değerlendirilmesini ve projeyle ilgili detayların incelenmesini istedi. Meclis toplantısı daha sonra imar ve bayındırlık komisyonunca hazırlanan raporların görüşülmesi ile sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bir dost IP: 78.186.241.xxx Tarih : 9.07.2009 13:27:30

iyi olur olmasınada karaağaç nerdeyse alkoliklerin ve fuhuşun yapıldıgı biryer bakın akse çamlığına bakın kara agaca hepsi aynı insan biraz güzelleştirir şu güzelim uşagı  elde ne memleketler var