2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Karaağaç göletine mesire yeri

İL ÖZEL İDARESİ KARAAĞAÇ GÖLETİNDE MESİRE ALANI OLUŞTURACAK

Uşak İl Genel Meclisi Aralık ayı olağan toplantılarının ikinci oturumu bugün Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun'un başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan oturumda 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Eşme ilçesi Balabanlı köy yerleşik alanı sınırlarının belirlenmesi ile ilgili gündem maddesi ile, İl Özel İdare Strateji Geliştirme Bürosu'nda çalışmak üzere 1 adet personel alımı ile ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda gündem dışı olarak merkeze bağlı Karaağaç göleti çevresinde yapılması planlanan kent yaşam alanı ile ilgili İmar Komisyona tarafından hazırlanan proje değerlendirildi. Proje ile ilgili bir sunuş yapılırken meclis üyeleri konuyla ilgili görüşlerini iletti. Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun, konuyla ilgili yaptığı konuşmada Karaağaç köyüne ait 75 bin metre kare alanda çağdaş bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini dile getirdi. İçerisinde eğlence, spor gezi alanlarının bulunacağı alanla ilgili hazırlanan projenin taslak proje olduğunu belirten Ali İhsan Uzun, “Karaağaç göleti kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Doğal güzelliklerinin avantajlarını öne çıkaran bir proje hazırladık. Bununla ilgili olarak kentte yaşayan herkesin olumlu görüş bildireceği bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu bir başlangıç ve her türlü eleştiriye de açığız. Taslak proje üzerinde herkesin yorum yapmasını, görüşünü bildirmesini istiyoruz. İçerisinde tenis kortu, halı saha, çocuk oyun gurupları, spor aletleri, gezi parkurları ve piknik alanlarının bulunduğu çağdaş bir yaşam alanı kentimizin imajına çok şey katar. Kentin yanı başında bulunan bu zenginliğimizi en iyi şekilde değerlendirmek halkımızın kullanımına sunmak hepimizin görevidir. Bu düşünceden hareketle tüm meclis üyelerimizin katkısını bekliyoruz”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 17:10:03
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 20:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet canlı IP: 81.214.61.xxx Tarih : 2.12.2009 22:16:09

bençe karaağaç göleti mesire yeri olamaz. daha önçede söylemiştim. ılıçaksubaşı,kasapoğlu dersi foseptik çukurları  yeterli olmadığından ve karaağaç mh eski gediz yolu çöplük atıkları ve diğer atıklar oraya gidiyor halk sağlığı yönünden tehlikeli. rant sağlamak isteyen kişilerin talepi olduğunu düşünüyorum. yaz günleri değirmen deresi tarafı pis kokudan geçilmiyor.daha uyğun yer düşünülse iyi olur buğüne kadar o gölette kaç kişi boğuldu. açaba mesire yeri olursa kaça katlar.bu işe başbakanlığın ve sağlık bakanlığının el atması uyğun olur. artık rantçılara büyüklerimizin duyarlı olaçağını düşünüyorum; sayğılarımla.