4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Karaman'a ağır konuklar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak Milletvekili Dr. Alim Tunç ve Ankara Uşaklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve EGEM Platformu 2. dönem Başkanı Nuray Salıcı, göreve yeni gelen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman’ı ziyaret etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman’ı ziyaretinde konuşan Nuray Salıcı, EGEM Platformu’nun Ege Bölgesi insanlarına yarar sağlayacak faaliyetlere başladığını belirterek, "EGEM Platformu, coğrafi ve kültürel dokusu birbirine son derece benzeyen bölge halkı arasında birlik ve dayanışmayı hedefleyen bir platform. Bölgenin eğitim, sağlık, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca bölgenin turizmini ve kültür hayatını olumlu yönde etkilemek amacıyla çalışmalarımıza başladık. Sosyal dayanışmayı pekiştirerek, politik, maddi ve şahsi menfaatlere fırsat vermeyeceğiz. Platformumuz kimsenin birbirinden üstün olmadığını ortaya koyarak, bu alanda yapılması gereken tüm çalışmaları yapacaktır. Ayrıca Ege Bölgesi illerine yönelik faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan ancak, bu platformun dışında kalan dernek ve vakıflarla işbirliğine gidilerek tüzük çerçevesinde onların bu oluşuma katılmalarına imkan sağlayacağız. EGEM platformu olarak, ülke ve yöre menfaatlerine olumlu çalışma ve gayretlerde bulunan şahıs, kurum, kuruluş ve oluşumların sesi olacağız" dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman ise platforma destek vereceklerini ifade ederek, "8 il dernekleri tarafından oluşan bu oluşum, bölgemiz için çok önemlidir. EGEM Platformu’nun yapacağı çalışmaları destekleyeceğiz. Bölgemiz ve ilimizin kalkınması için EGEM Platformu’nun elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyoruz. İnşallah bu çalışmalarında başarılı olurlar ve bölgemizin sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesine katkı sağlarlar" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 16:40:57
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 17:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?