7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Kaymakam'a veda yemeği

EŞME KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ

Eşme Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Mülkiye Müfettişi olarak tayin edilen ilçe Kaymakamı Ömer Sağlam’a veda yemeği organize etti.

Çamlık Aile Çay Bahçesindeki veda yemeğine Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Mahir Sağlık, Emniyet Amiri Mesut Yetim, Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem davetliler ve ilçenin diğer protokol üyeleri katıldı. İlçede görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ömer Sağlam gecede duygulu anlar yaşadı. Eşme halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ve görevde olduğu süre içerisinde kurumlar arası uyuma önem verdiğini anlatan Ömer Sağlam konuşmasında şunları söyledi; “ İlçemizin sorunlarını hep birlikte çözüm bulmaya çalıştık. Görevde olduğum süre içerisinde kurumlar arası uyuma özen gösterdim. Eşme halkının gösterdiği yakın ilgi ve saygıyı hayatım boyunca güzel bir şekilde hatırlayacağım. İlçede birlik ve beraberlik devam ettiği sürece sorunlar daha kolay çözümlenecektir. Bundan sonra da Eşme için elimden gelen yardımı ve desteği vermeye çalışacağım” dedi.

Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım ise Kaymakam Ömer Sağlam’a bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek ilçe halkı adına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım, Kaymakam Ömer Sağlam’a ilçenin simgesi Eşme Kilimi hediye etti.

EŞME KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 11:01:05
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 17:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?