7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Kentin girişimci ruhu desteklenmeli!

UTSO YÖNETİMİ VALİ ÇAKACAK’I ZİYARET ETTİ

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, UTSO yeni yönetim kurulunu makamında kabul etti. Uşak’ın girişimci ruha sahip olduğunu ve bunu fırsata çevirebileceklerini belirten Vali Özdemir Çakacak, “Kentin girişimci ruhu desteklenmeli”dedi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, Meclis Başkanı Osman Zeki İşman ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Özdemir Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve yeni başlayan yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Uşak’ı bulunduğu konumdan daha ileri bir konuma getirmek için çaba sarf edeceklerini belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, ziyarette yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Uşak Valiliği’nin desteğini beklediklerini ifade etti. Uşak’ta sanayinin daha da gelişmesini arzu ettiklerini ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kuvvet, “İlimizde üç adet Organize Sanayi Bölgesi var. Bu bölgelerimiz her geçen gün dolmakta ve metrekare olarak büyümesi gerekmektedir. İstihdamın artırılması için yeni yatırımlara ihtiyaç bulunmaktadır. Bu nedenle Valiliğimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalarla ilimize uluslararası yatırımların getirilmesini ve Uşak sanayisinin daha da gelişmesini arzuluyoruz” dedi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurlu üyelerine görevlerinde başarı dileyen Vali Özdemir Çakacak, ise Uşak’ta iş dünyasının birlik ve beraberlik içersinde olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. İş dünyasının isteklerinin de, sorunlarının da aynı olduğunu dile getiren Vali Özdemir Çakacak, “Ülkemizde ticaret ve sanayide ileri gitmiş bazı büyük şehirlere baktığımızda şehrin tüm dinamiklerinin ortak akıl ile yürüdüğünü görüyoruz. Bizde İlimizde Valilik, Belediye, UTSO, diğer sivil toplum kuruluşları, kısacası tüm aktörleriyle birlikte hareket ettiğimiz taktirde başarıyı elde edileceğini düşünüyorum. İlimizin mevcut potansiyelini harekete geçirerek hem yerli hem de yabancı yatırımcıyı ilimize çekmek, birlikte yapılacak çalışmalar ile sağlanacaktır. Uşak girişimci bir ruha sahip. Hep birlikte bu girişimci ruhumuzu daha da ileriye taşıyarak fırsata çevirebiliriz. Uşak’ın girişimci ruhunun desteklenmesi gerektiğini de düşünüyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 15:57:02
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 17:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?