4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Kick Boks heyecanı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Mücadele Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen 2005 yılı Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonası açılış töreni ve Semi Contact müsabakaları ile başladı.

Uşak Atatürk Spor Salonu'nda dün sabah saatlerinde Semi Contact eleme müsabakaları ile başlayan Türkiye Minikler Kick Boks Şampiyonası bugün düzenlenen açılış töreni ve Semi Contact bayanlar finali ile devam etti. Şampiyonaya, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Diyarbakır, Çorum, İzmir, Muğla, Kayseri, Malatya, Sivas ve Uşak'tan yaklaşık 150 minik sporcu katılıyor.

Bugün düzenlenen açılış töreninde şampiyonaya katılan minik sporcular resmi geçiş yaparken Türkiye Mücadele Sporları Federasyonu As Başkanı Salim Kayacı, organizasyonda emeği geçenlere birer plaket verdi. Düzenlenen törene, Uşak Vali Vekili Mustafa Güney, Uşak Milletvekili Alim Tunç, Türkiye Mücadele Sporları Federasyonu As Başkanı Salim Kayacı, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Toprak ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninden sonra Semi Contact bayanlar 25, 30, 35 ve 40 kg kategorilerinde final müsabakaları oynandı. Yapılan müsabakalarda 25 kiloda Sezen Nurgiz (Ankara) birinci, Merve Turhan (Ankara) 2., Tuğba Ertaş (Malatya) 3. oldu. 30 kiloda Filiz Altmışkara (Diyarbakır) birinci, Hasret Temur (Kayseri) 2., Şeyma Sarıhan (İzmir) 3. oldu. 35 kiloda Pelin Harmancı (Ankara) birinci, Filiz Eroğlu (Kayseri) 2., Ayşenur Karagöz (Malatya) 3. oldu. 40 kiloda Şeyma Genç (Ankara) birinci, Hatice Kulakoğlu (Ankara) 2. ve Aynur Çam (Çorum) 3. oldu. Final müsabakalarında derceye giren sporcuların madalyalarını Uşak Milletvekili Alim Tunç ve Uşak Vali Vekili Mustafa Güney verdi.

Ödül töreninden sonra Semi Contact 25, 30, 35 ve 40 kiloda eleme müsabakaları başladı. Minikler Türkiye Kick Boks Şampiyonası yarın yapılacacak olan final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2005 Cumartesi 17:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pelin harmancı IP: 85.99.72.xxx Tarih : 21.05.2008 16:56:02

çok güzel kaliteli bi mactı 35 kiloda hiç tecrübem olmamamsına rağmen final attım önmli olan kac sene gttğn değil itaat we calşma :D