8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Kılıçdaroğlu geliyor

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN UŞAK’A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran milletvekilliği genel seçimleri kapsamında yarın Uşak’a gelecek. Kent meydanında saat 16.00’da halka hitap edecek olan Kılıçdaroğlu miting sonrası Uşak’tan ayrılacak.

CHP İl Başkanı Mahmut Ünal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uşak programı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında ; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 10 Mayıs Salı günü Burdur ilinden özel helikopter ile saat 15.45'de Uşak Havalimanına inecek. Genel Başkanımız saat, 16.00’da havaalanından şehir merkezine hareket edecek. 16.00 da şehir merkezinde dolaşarak Uşak halkını selamladıktan sonra, 16.30 da kent meydanında il teşkilatımız tarafından düzenlenen mitinge katılacak” dedi

Uşak Halkını mitinge davet eden Mahmut Ünal,”12 Haziran seçimlerinde halkın iktidarını kuracağız. Yarın yapılacak mitinge tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Kent meydanındaki mitingin coşku içerisinde geçeceğini umuyoruz. CHP İktidarında halkın sorunlarına çözüm bulacağız. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Milletvekili adaylarımıza vatandaşlar yakın ilgi gösteriyor. Seçimlere tam kadro hazırlanıyoruz. Genel Başkanımızın yarın ki mitingi partililerimizin ve teşkilatımızın çalışmalarına olumlu katkı sağlayacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:42:01
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 22:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?