2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Kırca'nın film ekibi kaza geçirdi

Ünlü Sanatçı Levent Kırca’nın Uşak’ta çekeceği “Ateşin Düştüğü Yer” adlı sinema filmi için kente gelen yapım koordinatörü ile asistanı trafik kazası geçirdi.

Ünlü Sanatçı Levent Kırca’nın çekeceği filmde yapım koordinatörü olan Selim Kayı (40) ile asistanı Asena Kolaşin (23) geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü. Sabah saat 10.00 sıralarında Uşak’tan İzmir istikametine seyreden Yılmaz Doğanay yönetiminde 33 E 6883 plakalı tır ile şehir merkezinden çıkış yapan Selim Kayı idaresindeki 34 BD 6257 plakalı otomobil stadyum ışıklarında çarpıştı.

Kazanın Yılmaz Doğanay idaresindeki tırın kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Kazada Levent Kırca’nın çekeceği filmde yapım koordinatörü olan Selim Kayı ile yanında bulunan asistanı Asena Kolaşin hafif yaralandı. Kazada yaralanan şahıslar ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ünlü Sanatçı Levent Kırca’nın özel bir televizyon kanalı için “Ateşin Düştüğü Yer” adlı sinema filmi çekeceği ve bu filmin çekimlerinin bir bölümünün Uşak’ta yapılacağı öğrenildi. Uşak Tarihi Tren Garı’nda başlayacak film çekimi için kente gelen ekibin kaza yapması film ekibinde yer alan diğer görevlileri tedirgin etti.

Ünlü Sanatçı Levent Kırca’nın akşam saatlerinde Uşak’a geleceği öğrenilirken 7 gün sürecek Uşak’taki çekimlerin ise yarın başlayacağı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 14:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül ketboğa IP: 88.252.97.xxx Tarih : 1.08.2009 20:16:43

çok geçmiş olsun tüm ekibe