2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Kırmızıda geçti: 8 yaralı

Uşak’ta bir bayan sürücünün kullandığı minibüsün kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Uşak Merkez Belediye Camii önündeki kavşakta saat 16.30 sıralarında Serpil Algan idaresindeki 64 HE 600 plakalı minibüs kırmızı ışık ihlali yaparak önce yol kenarındaki bir yayaya daha sonrada elektrik direğine çarptı. Uşak’tan Banaz istikametine seyreden Serpil Algan ve minibüsteki yolcuların Ortaköy’e bayram ziyarete gittikleri öğrenildi. Kazanın bayan sürücü Serpil Algan’ın kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Kazada sürücü Serpil Algan ve yaya Cihangir Özkan (36) ağır yaralandı. Minibüs içerisinde bulunan yolcular Ayşe Şevk, Görkem Şevk, Perihan Şevk, Şaban Şevk, Şükrü Şevk, Asiye Şevk ve Zeynep Şevk ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslar Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yol kenarındaki elektirik direğinin devrilmesi sonucu trafik kısa süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Hastaneye 2 kilometre uzaklıkta meydana gelen kazaya ambulansların geç gelmesi bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Öte yandan saat 17.00 sıralarında Uşak-Afyonkarahisar karayolunun 53. kilometresinde 4 otomobilin karıştığı bir kaza daha meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Banaz ve Uşak Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2009 Salı 18:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?