2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Köylere hizmet götürme toplantısı

Uşak Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği, Vali Kayhan Kavas, başkanlığında 2009 yılı 1. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.


Toplantıya, Vali Kayhan Kavas, Garnizon Komutanı Albay M.Ruhi Candan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile köy muhtarları ve daire müdürleri katıldı. Uşak Valisi Kayhan Kavas,toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlara asayiş ve toplumun huzuru için dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde durdu. Toplantıda başkanlık divanı seçimi yapıldıktan sonra Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği başkan vekilliği seçimleri yapıldı.

Oylamada Başkanlığa Vali Kayhan Kavas, oy birliği ile seçilirken 1. başkan vekilliğine Karakuyu Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir, 2. başkan vekilliğine Derbent Köyü Muhtarı Hüseyin Kılınç, katip üyeliklere Bozköy Muhtarı Mehmet Özdemir ve Dışkaya Muhtarı Osman Er seçildi.

Birlik encümenliğine ise İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Atasorkun ile Uğur Avcı, Yoncalı Köy Muhtarı Mustafa Kahya ve Gücer Köy Muhtarı Yakup Semiz seçildi. Toplantıda ayrıca 2008 yılı faaliyet raporu görüşülüp kabul edildi. 2009 yılı çalışmaları ve 2010 yılı yatırım programı görüşüldü.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?