2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Küçük Seda ameliyattan çıkamadı

Uşak'ta mide rahatsızlığı nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırılan 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Seda Peker ameliyat masasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ergenekon İlköğretim Okulu 5-B öğrencisi Seda Peker (11) önceki gün ailesiyle pikniğe gitti ve kısa süre sonra midesinden rahatsızlandı. Rahatsızlığı üzerine Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seda Peker, ilk tedavisinin ardından ailesi tarafından Özel Cey Line Hastanesi'ne götürüldü.

Özel hastanede kontrolleri yapılan Peker”in mide kanaması geçirdiği anlaşıldı. Dün öğle saatlerinde ameliyata alınan ilköğretim okulu öğrencisi Seda Peker, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

KARNE ALACAĞI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Piknik dönüşü midesinden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra ameliyat masasında hayatını kaybeden Seda Peker, 2008-2009 eğitim öğrtim sezonunun sona erdiği bugün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. 11 yaşindaki Seda'nın başarılı bir öğrenci olduğu ve karnesinde zayıf olmadığı öğrenildi.

Seda Peker'in ağabeyi Şakir Peker, önceki gün gittikleri piknikte kardeşinin bol miktarda yaprak sarması yedeğini, rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırdıklarını, ancak kurtarılamadığını söyledi.

Olayla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da söyleyen Şakir Peker, Seda'yı karne alacağı gün toprağa vermenin acısını yaşadıklarını ifade etti.
Talihsiz Seda için bugün Cuma namazından sonra Zümrüt Cami'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Adalet komisyonu Başkanı Hakim Ömer Erdoğmuş, Seda Peker'in ailesi ve sınıf arkadaşları katıldı.Cenaze töreni sırasında arkadaşları, ailesi ve cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze namazının ardından Seda Peker Selviler köyünde toprağa verildi. Seda Peker'in babası Yüksel Peker”in Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'nde gardiyan olarak çalıştığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 17:42:18
Güncelleme :12 Haziran 2009 Cuma 17:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?