2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Kupalar başkana

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce 2008-2009 sezonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen basketbol il birinciliği müsabakalarında 4 ayrı kategorisinde birinci olan Uşak Belediye Basketbol takımı oyuncuları kazandıkları kupaları Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a verdi.

Uşak Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle küçük basketbolcuları kabul eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, spora ve sporcuya destek vereceklerini söyledi.

Basketbol il birinciliği müsabakalarında minikler, yıldızlar, küçükler ve gençler kategorisinde il birincisi olan Belediye Basketbol Kulübü, 24-28 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye finaline katılacak. 48 takımın katılacağı finalde 5. olmayı hedeflediklerini belirten Belediye Basketbol Kulübü İdari Menajeri Fatihhan Erdoğan alt yapıda 200’e yakın öğrenciye basketbol öğrettiklerini ifade ederek bu yıl alt yapıdan 3 oyuncuyu A takıma çıkardıklarını söyledi.

Genlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen il müsabakalarında 4 ayrı kategoride il birincisi olduklarını 3 kategorideki grup müsabakalarında da ikincilik ve üçüncülük başarısı elde ettiklerini anlatan Fatihan Erdoğan, gençler kategorisinde Konya’da yapılacak finallerde başarılı olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise spora ve sporcuya destek vereceklerini söyleyerek, “Belediye Basketbol Kulübümüz il müsabakalarında başarılı bir dönem geçirdi. Grup müsabakalarında da başarılı oldular. Kazandıkları kupaları bize getirmeleri hepimizi sevindirdi. İkinci ligde mücadele eden A takımımızın da başarılı olacağını düşünüyoruz. Kentimizin basketbol takımını ayakta tutacağız” dedi.

Ali Erdoğan daha sonra sporculara madalyalarını takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 19:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?