7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Markette gaspçı dehşeti

Uşak'ta, marketini kapatmak üzere hazırlık yapan Alaattin Kurt'a ait işyerine gelen, yüzlerini de kırmızı atkı ve bereyle gizleyen iki kişi, kasadaki parayı silah zoruyla alıp kaçtı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Kuyucak Yolu Sokak'ta bugün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İşyerini kapatmak için hazırlık yapan 45 yaşındaki Alaattin Kurt'a ait markete gelen silahlı iki kişi, kasadaki günlük hasılatı silah zoruyla alıp kaçtı. Olayın şokunu üzerinden atan Kurt, polisi aradı, çevredekilerden de yardım isteyip yüzlerini kırmızı atkı ve bereyle gizleyen iki gaspçının peşine düştü, ancak yakalayamadı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, yapılan aramalara rağmen iki kişinin izine rastlamadı.

Market sahibi Kurt, gasp edilen paranın miktarını bilmediğini söyledi. Büyük panik yaşayan Kurt, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kaçan şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü belirtildi. - Uşak


 

...
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2011 Cuma 18:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?