2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Masal şehirde temel atıldı

Uşak Belediyesi kentte yaşayan çocuklara yönelik olarak yaptığı projeler ile dikkat çekiyor.

Çocukların yaşadıkları şehirden mutlu olmalarını hedefleyen belediye kentte yaptığı birçok yeniliğin ardından büyük bir projenin startını da verdi. Türkiye'de ender iller arasında Uşak'ı bulunduracak Masal Şehir Projesi'nde çalışmalara başlandı. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen proje ile çocuklar 3 bin metre kare alanda doya doya vakit geçirecekler. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, projede ilk adımı atmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Masal Şehir Projesi'nin bir çok yenilikler ile kente kazandırılacağını vurgulayan Başkan Erdoğan, "Projemiz ile çocuklarımıza farklı bir alanı daha sunmuş olacağız. Projemizin içinde birçok farklı done yer almaktadır. Bugüne kadar ilimizde yer almayan oyun grupları ile çocukları ile gelen ailelerimiz de güzel vakit geçirecekler" dedi.

Projenin hızla hayata geçmesi adına ekiplerin var gücü ile çalışacağının altını çizen Erdoğan, 2013 yılı bitmeden projenin kazandırılacağına dikkat çekti. Kentte çocuklara yönelik farklı projeler ile yollarına devam ettiklerini bildiren Erdoğan, " İlimizde çocuklarımıza her anlamı ile farklılık yaratmak için çaba veriyoruz. Her bulduğumuz boş alanı çocuklarımıza park olarak tahsis ederek onların yaşam alanlarını güzelleştiriyoruz. Projelerimizin hepsinde çocukların da mutlu olacağı donatıları ekliyoruz" ifadesini kullandı. Başkan Erdoğan çocukların mutlu olmaları için çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

ÇOCUKLARIMIZA HEDİYE

Masal Şehir Projesi'nin bitmesinin ardından çocuklara hediye edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Uşak her yönü ile sürekli gelişen ve gelişimini devam ettiren bir kent konumunda bulunuyor. Belediye olarak bizde bu gelişimde lokomotif görevi üstleniyoruz. Kentimizin her bireyinin ve gelecek ziyaretçilerin zevk alacağı ve bir daha gelmek isteyeceği bir kent ortaya çıkarmak bizim görevimizdir. Bu kapsamda her yaşın sevebileceği projelerimiz bitirildi ve devam etmektedir. Projelerimizde önemli bir yer tutan diğer faktör ise çocuklarımızdır. Çocuklarımızın seveceği bir kentte olması demek bizler için önemli bir olgudur. Bu nedenle sürekli projeler üreterek çocuklarımıza da özel çalışmalar yapmaktayız. Çalışmalarımıza mahallelerimizde ve sokaklarımızdaki parkların arttırılması ile başladık. Görevde kaldığımız süre içinde rekor sayıda parkları bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunun yanında yaptığımız tüm projelerin içine çocuklarımız içinde donatılar ekledik. Şimdi geleceğimiz olan çocuklarımız için bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Masal Şehir Projesi'nde ilk adımı attık. Temelini attığımız projemizi kısa sürede bitirmek niyetindeyiz. Projemiz 3 bin metrekare alanda ve Fatih Mahallesi'nde olacak. Birçok ilde olmayan oyun grupları geniş bir alanda vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Projemizi 2013 yılı içinde bitirip hizmete açacağız" dedi 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2013 Çarşamba 19:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?