2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

MHP'de Savaş güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanlığı olağan kongresinde İl Başkanı Dr. Metin Deniz Savaş güven tazeledi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan kongrede seçimlere tek liste ile gidilirken İl Başkanı Metin Deniz Savaş, bu seçimden sonra bir daha il başkanlığı görevine aday olmayacağını ifade etti. Kongreye Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Grup Müdürü Hüsnü Uğur, MHP’li belediye ve il genel meclisi üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

600 delegenin katıldığı seçimlere tek aday olarak giren Metin Deniz Savaş, iki yıl sonra yapılacak genel seçimlerde Uşak’taki 3 milletvekilliğini de kazanacaklarını iddia ederek salonda bulunan partilileri bu konuda çalışmak için yemin ettirdi. Konuşmasında hükümetin “Demokratik Açılım” adı altında ülkeyi zor bir dönemece soktuğunu iddia eden Savaş, “7 yıldır iktidar olan siyasi anlayışın iflas atiğini ve ülkeyi sonu belli olmayan maceralara sürüklediğini hepimiz görüyoruz. Bu ülke bu kadar kötü yönetilirken bizler demokratik tepkimizi göstermek zorundayız. Uşak teşkilatı olarak partimizi ilk seçimlerde iktidara taşımak için çalışmalara başlıyoruz. Genel seçimlerde ilimizdeki 3 milletvekilliğini de kazanacağız. Bu hedef doğrultusunda ildeki tüm vatandaşlarımıza ulaşıp partimizin misyonunu anlatmak zorundayız”dedi.

İl başkanlığı görevinin büyük bir sorumluluk istediğini de anlatan Metin Deniz Savaş, şunları söyledi; “ Bu yükün altında ezilmeden bu görevi layıkıyla yapacağımıza inandığımız için yeniden aday olduk. Partimizin misyonunu gelecek nesillere taşımak bizim görevimizdir. Bu görevi siyasi çıkarlarım için değil Allah rızası ve partimizi iktidara taşımak için yapıyoruz. Bu seçimden sonra bir daha il başkanlığı görevine aday olmayacağım”

Kongrede siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonunda Metin Deniz Savaş başkanlığındaki MHP Uşak İl teşkilatı şu isimlerden oluştu; Nevzat Yılmaz, Avni Öztürk, Ahmet Bilgin, Uğur Uğrasız, Mehmet Fidan, Emine Yıldırım, Şadi Yılmaz, Üzeyir Çiçek, Ahmet Ceylan, Ragıp Dağaşan, Hüseyin Özdemir, Ramazan Uçan, Serhat Yanardağ, Bekir Aloğlu, Orhan Gülmez, Ufuk Düzenli, Remzi Kılıç, Hidayet Cambaz, Ali Şen, Muammer Özdemir, İmren Aytekin ve Muhterem Erol.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 18:03:15
Güncelleme :16 Ağustos 2009 Pazar 18:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?