2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Müdürlere arama konferansı

UŞAK VALİLİĞİ KENTTEKİ KURUM MÜDÜRLERİNE YÖNELİK “ARAMA KONFERANSI” DÜZENLEDİ

Uşak Valiliği tarafından ortak akıl oluşturmak, sorunlara ortak çözüm bulmak ve ortak hedefler belirlemek amacıyla iki gün sürecek “Arama Konferansı” düzenlendi.

Uşak Şeker Fabrikası’nda gerçekleştirilen konferansa Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Arslan başkanlık ediyor. Konferansa Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İlçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve daire müdürleri katıldı. Bugün sabah saatlerinde başlayan konferans yarın akşam saatlerine kadar devam edecek.

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, konferansla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu bir arama konferansı. Kentin idarecileri olarak neler yaptığımızı nasıl çalıştığımızı ve neler yapabileceğimizi görmeye çalışıyoruz. Bu konferans ile verimliliği arttırmayı ve sorunları daha hızlı ortak çözümler bulmayı öğreneceğiz. Konferansa ildeki tüm daire müdürlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz ve ilçe kaymakamlarımız katılıyor. Arkadaşlarımız iki gün boyunca borada gruplar halinde ve şahsi olarak çalıştaylar yapacak. Bu tip konferanslar ilerleyen zamanlarda özel şirketlerde, sivil toplum kuruluşlarında da gerçekleştirilebilir. Valilik olarak biz bu konuda öncülük yapıyoruz”dedi.

UŞAK VALİLİĞİ KENTTEKİ KURUM MÜDÜRLERİNE YÖNELİK “ARAMA KONFERANSI” DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 18:43:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 23:06:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?