2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Odalardan Erdoğan'a ziyaret

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ile Ticaret Borsası (UTB) Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı ziyaret etti.

29 Mart yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı seçilen Ali Erdoğan’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ticaret Odası Başkanı İsmail Karaman, Meclis Başkanı Halil Ağaoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Dr. Yılmaz Başer ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Erdoğan’ı tebrik eden heyet destek sözü verdi.

Tebrikleri kabul eden Başkan Erdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimiz için en iyi performansı göstermek üzere, resmi kurumlarımız, sanayici ve iş adamlarımız, esnafımız ve hemşerilerimizle birlikte çalışacağız. En iyiyi yapmak için herkesin görüşüne ihtiyacımız var, Uşak’ı bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getirmek, sanayisi ve ekonomisiyle güçlü şehirler arasına sokmak için Belediye olarak gerekli altyapıyı sağlayacağız. Bu vesile ile oda başkanlarımıza, meclis başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?