8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Öğrenciler projelerini sergiledi

UŞAK’TA EĞİTİM, KÜLTÜR, BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ

Uşak'ta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 5. düzenlenen Eğitim, Kültür, Bilim ve Sanat Şenliği'nde ilköğretim ve ortaöğretim okulu öğrencilerinin projeleri sergiledi.

Uşak Valilik Meydanı'nda dün sabah saatlerinde açılan “5. Eğitim, Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği” etkinlikleri 2 gün devam edecek ve okullar tarafından oluşturulan stantlara vatandaşlar gün boyu gezebilecek. Sabah saatlerinde başlayan şenliğin açılışına Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, daire müdürleri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Şenlikler kapsamında öğrenciler iki gün boyunca müzik, halkoyunları, canlandırma, izci orotoryo ve jimnastik gösterileri sunacak.

Şenlik açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, eğitimdeki sorunları çözen ülkelerin, kültür, sanat, bilim, teknoloji ve ekonomi gibi bir çok alanda da kalkındığını belirtti.

Mehteran ve halkoyunları gösterileriyle başlayan şenlikte konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün ve diğer protokol üyeleri öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri ve eserleri inceleyerek bilgi aldı.

UŞAK’TA EĞİTİM, KÜLTÜR, BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 12:47:00
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 13:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?