2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Öğrencilerin şenlik sevinci

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “Minikler Voleybol Şenliği”nde ilköğretim okulu öğrencileri Voleybolun tadını çıkarttı.

Bir Eylül Şehir Stadı’nda kurulan 6 kortta gerçekleştirilen voleybol şenliğine, Eşme İlçesi, Uşak Merkez ve Kızılcahisar Beldesi’nden toplam 14 takım katıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Uşak Temsilcisi Muhittin Ocakoğlu, yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı şenliğin amacının, voleybol için alt yapı sporcuları yetiştirmek, çocukları sporla tanıştırmak ve sevdirmek olduğunu söyledi.

Bu yıl ilk defa Türkiye genelinde ayı günde düzenlenen şenliğe geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını da kaydeden Ocakoğlu, öğrencilerin şenlik nedeniyle farklı bir gün geçirdiğini ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Bir gün serecek olan şenliğe katılan tüm takımlara madalya vereceklerini ve maçlarda galip ile mağlup tarafın olmayacağını da belirten Muhittin Ocakoğlu, şenliğe katılanlar arasında çok yetenekli sporcular olduğunu söyledi.

Bu arada şenliğe katılan öğrenciler stadyumda güzel havanında etkisiyle farklı bir gün geçirdi. Maç aralarında sahanın ortasında toplanarak kendi aralarında kolbastı ve yöresel halk oyunları da oynayan öğrenciler şenlik nedeniyle duydukları mutluluğu dile getirdiler

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 17:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?