2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

ÖSS sonrası öğrenciler rock konseriyle coştu

Uşak Belediyesi tarafından Babalar Günü ve Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) katılan öğrencileri eğlendirmek amacıyla organize edilen konserde sahne alan rock sanatçısı Sarp, Uşaklıları kendinden geçirdi. Kent Meydanında düzenlenen konsere özellikle gençler yoğun ilgi gösterirken konser öncesi düzenlenen çeşitli yarışmalarla aileler neşeli dakikalar geçirdi.

ÖSS sınavından çıkan öğrencilere moral vermek ve Babalar Günü'nü kutlamak amacıyla düzenlenen konser, çeşitli yarışmalar ve havai fişek gösterileri ile başladı. Daha sonra Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, vatandaşların Babalar Günü'nü kutlayarak, "Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde halkımızın farklı bir yaz akşamı yaşamasını istedik. Hem Babalar Günü hem de ÖSS'nin yapıldığı bu günde binlerce öğrencimiz aileleriyle birlikte zorlu bir dönemi geride bıraktı. Bu öğrencilerimizi ve ailelerini uzun süren bir maraton sonrası eğlendirmek ve stres atmalarını sağlamak amacıyla gençlerin beğenisi toplayan genç bir sanatçıyı getirdik" dedi.

Daha sonra sahne alan rock müziğin genç isimlerinden Sarp, yaklaşık 2 saat boyunca Uşaklıları farklı bir gece yaşattı. ÖSS'ye giren binlerce öğrenci ilginç dans figürleri şarkılara eşlik etti. Konseri ön tarafta izleyen genç kızlar sık sık sahneye hücum ederken kendinden geçti.
iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 09:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?