7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Pala'dan Rektör Şişman’a destek

UŞAK’TAKİ  KAHVE MOLASI ADLI SOHBET TOPLANTILARI

Ünlü edebiyatçı ve Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Pala, “Kahve Molası” adlı sohbet toplantısında yarın yapılacak rektörlük seçimleri için Rektör Adnan Şişman’a açık destek verdi.

Uşak Valiliği, Uşak Üniversitesi ve Uşak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Kahve Molası" adlı sohbet toplantıları devam ediyor. Prof. Dr. İskender Pala’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen sohbet toplantılarına CIEPO 4. ara dönem sempozyumu için Uşak’a gelen bilim adamları da katıldı.

Kahve Molası adlı sohbet toplantılarının bugünkü oturumunda “Yol ve Yolculuk” konusu işlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde bugün akşam gerçekleştirilen ve Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Pala'nın moderatörlüğünü yaptığı Kahve Molası adlı sohbet toplantısına Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman ve ünlü tarihçi Prof. Dr. Halil İnalcık konuşmacı olarak katıldı. Yoğun ilgi gören sohbet toplantısı yaklaşık iki saat sürdü.

Prof. Dr. İskender Pala, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Uşak Üniversitesi’nde yarın yapılacak rektörlük seçimlerine atıfta bulunarak Rektör Adnan Şişman’a açık destek verdi. Sohbet için konuşmacıları sahneye davet eden Prof. Dr. İskender Pala, sıra Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman’a gelince “Yarın yapılacak seçimlerden sonra tekrar rektör olacak çok değerli dostumuz” diye hitap etti. Pala’nın bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

Sohbet toplantısında konuşmacılar yaklaşık iki saat boyunca yol ve yolculuğun insanlığa kazandırdıklarını anlattı. Vali Özdemir Çakacak, konuşmasında “Yol medeniyettir. Yol insanların daha müreffeh yaşamasına vesile olan en önemli araçtır. Yol zenginliktir, güçtür” dedi.

UŞAK’TAKİ  KAHVE MOLASI ADLI SOHBET TOPLANTILARI
UŞAK’TAKİ  KAHVE MOLASI ADLI SOHBET TOPLANTILARI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 18:58:02
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 01:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?