7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Polis kurşunu öldürdü!

Hırsızlık zanlılarını kovalayan polis ile vatandaşlar arasında yaşanan arbedede bir komiserin silahından çıkan kurşunla yaralan şahıs, hayatını kaybetti.

Arbedede bir komiserin silahından çıkan kurşunla yaralanan Kenan Kapısız, İzmir Tepecek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken hayatını kaybetti. Şahsın cezanesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Önceki haber

Uşak’ta hırsızlık şüphelisinin adresine operasyon düzenleyen polis ile mahalle sakinleri arasında çıkan arbedede 1’si polis 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şüphelisi bir şahsın yakalanması için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki belirlenen adreste arama yapmak istedi. Eve girmeye çalışan polis ekipleriyle mahalle sakinleri arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Şüpheli yakınlarının saldırısına uğrayan bir polis memuru silahı ve telsizini almaya çalışan kalabalıktan korunmak için havaya ateş etti.

Polis memurunun silahında çıkan kurşun, olay anında bölgede bulunan bir vatandaşın başına isabet etti. Bunun üzerine öfkelenen kalabalık, silahı ateşleyen polis memurunu darp etti. Yaralı polis memuru ve vatandaş ambulansla hastaneye sevk etti.

Yaralının hastaneye getirilmesinin ardından hastaneye koşan yakınları ile polis ekipleri arasında yeniden tartışma çıktı. Güvenlik görevlileri ve emniyet mensuplarının müdahale ettiği olayda, öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullanıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2012 Cuma 14:22:15
Güncelleme :4 Aralık 2012 Salı 18:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?