2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Polis sergisi ziyarete açıldı

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıl dönümü nedeniyle Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nce 'Polis Araç ve Gereçleri Sergisi' açıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde açılan sergiye Uşak Valisi Kayhan Kavas, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay M. Ruhi Candan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, daire müdürleri, emniyet mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılışında konuşan İl Emniyet müdürü Cafer Şahin, polis teşkilatının kuruluşundan bu yana halkın huzur ve güvenini sağlamak için hizmet ettiğini söyledi. Polis teşkilatının teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağa ayak uydurduğunu da anlatan Şahin, "Polis teşkilatı Suç ve suçluyla mücadelede dünya ülkelerinin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri başarıyla kullanıyor. Teknolojinin sağladığı avantajları kullanarak daha verimli ve çağdaş hizmet anlayışıyla görev yapıyor. Bu gün burada bu araç gereçlerin bir bölümünü sergiliyoruz. bu sergi çağdaşlaşma yolunda gelinen noktayı bize gösteriyor"dedi.

Bir hafta boyunca açık kalacak serginin açılışını Uşak Valisi Kayhan Kavas, Alay Komutanı M. Ruhi Candan, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu ve İl Emniyet Müdürü gerçekleştirdi. Davetliler açılışın ardından sergiyi gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 22:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?