2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Polisin 164. kuruluş yıl dönümü ziyareti

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında protokol ziyaretlerine devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında dün ilk olarak Uşak Valisi Kayhan Kavas’ı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, bugün de Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Alay Komutanı M. Ruhi Candan ve Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Şahin ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada “Polis, ülkemizde can ve mal güvenliğimizi sağlayan huzuru temin eden en önemli güvenlik kurumlarımızdan bir tanesidir. Uşak’ın güvenliğini sağlamak için fedakârca görev yapan, bekçisinden bütün mesai arkadaşlarıma kadar özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Polis teşkilatı Suç ve suçluyla mücadelede dünya ülkelerinin kullandığı araç, gereç ve yöntemleri başarıyla kullanıyor. Teknolojinin sağladığı avantajları kullanarak daha verimli ve çağdaş hizmet anlayışıyla görev yapıyor. Vatandaşlarımızın da teşkilatımıza her alanda yardımcı olmasını istiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu sağlamak amacıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesai saati gözetmeksizin fedakarca çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:47:32
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 16:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?