7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Prof. Dr. Şen rektörlüğe aday

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK SEÇİMLERİNE DOĞRU

Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alaattin Şen, Uşak Üniversitesi rektörlüğüne aday olduğunu açıkladı.

Uşak Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısı ile rektörlüğe aday olduğunu bildiren Prof. Dr. Alaattin Şen, Uşak Üniversitesi’ni gücünü çalışanlardan alan uluslar arası düzeyde saygın ve nitelikli bir üniversite yapacaklarını söyledi. Rektörlük seçimlerinin Nisan ayında yapılacağını da hatırlatan Prof. Dr. Alaattin Şen, Uşak Üniversitesi’ni daha ileriye götürmek ve evrensel normlara ulaştırmak amacıyla aday olduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Alaattin Şen açıklamasında şunları söyledi; “Üniversiteler bilgi üreten, evrensel standartlar doğrultusunda toplumun geleceğini şekillendiren kurumlardır. Üniversiteler kamu yararı için bilgi üreten sosyal projelerdir. Üniversitelerin yerleşik olduğu coğrafyanın ekonomik düzeyini, toplumsal dinamiklerini ve kültürel yapısını geliştiren imkanları arayan kurumlar olarak topluma karşı sorumlulukları vardır. Bu sorumluluk bilinci içerisinde, nihai değer olan Uşak Üniversitesini daha ileriye götürmek, evrensel normlara ulaştırmak amacıyla rektörlük görevini koordine etmeye adayım.Üniversitemizin mevcut sorunlarını ve gelecekte karşılaşabilecek olası sorunlarını seçilmem halimde akademik personelle ve kentle birlikte çözüm arayacağız”

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 13:00:03
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 18:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil korkmaz IP: 46.155.223.xxx Tarih : 6.03.2011 19:02:45

uşak ve uşak üniversitesi için hayırlısı olsun