4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Profesyonel mankenlere taş çıkarttılar

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uşak Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları tasarımları düzenledikleri mini defileyle sergiledi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 13. Bahar Şenlikleri kapsamında Uşak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinlikler büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin kendi yaptıkları ürünlerin sergilediği stantların açılmasıyla başlayan şenlikler, daha sonra halk oyunları gösterileri ve Uşak Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kendi yaptıkları tasarımların defilesiyle devam etti. Üniversite öğrencileri mini defilede yıl boyunca tasarımını yaptıkları 45 parça elbiseyi izleyicilerin beğenisine sundu.

Bu tür şenliklerin üniversite öğrencileri arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı arttırdığını belirten AKÜ Rektör Yardımcısı ve Uşak Eğitim Fakültesi Dekanı Adnan Şişman, "Bahar şenliklerinin 12.’sini bu yıl icra etmekteyiz. Böyle şenliklerle üniversitemiz öğrencilerinin bir yıl içersinde yapmış oldukları sanatsal, kültürel ve spor faaliyetlerini hem kendi arkadaşlarına hem de yaşadığı yörenin halkına sunma fırsatını vermektedir. Onların birikimlerini ortaya çıkartmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda onlar içersinde dostluğu, kardeşliği ve sevgiyi yaymak fikrindeyiz. Amacımız budur. Aynı zamanda Uşak halkı ile bütünleşmek istemekteyiz" dedi.

Bahar şenlikleri daha sonra üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Grup Kocatepe adlı müzik grubunun konseriyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2005 Pazar 16:10:38
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gokhanctn IP: 81.213.138.xxx Tarih : 27.05.2005 12:14:23
bu kız kimse gerçekten çok güzelmiş