2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Sağlık Müdürü aile hekimi olacak

Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, görevinden ayrılarak aile hekimi olarak çalışmaya karar verdi.

13 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak olan Aile Hekimliği uygulamasında aile hekimi olarak çalışacağını söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Pazartesi itibariyle görevinden ayrılacağını bildirdi.

Uşak’ta yaklaşık bir yıldır devam eden Aile Hekimliği uygulaması ile ilgili çalışmalar tamamlandı ve 13 Temmuz 2009 tarihinde uygulama başlayacak. Geçtiğimiz ay aile hekimi olarak çalışacak 101 doktor için yerleştirme ve kura çekimi de gerçekleştirilmişti. Daha önce aile hekimi olarak çalışmak istediğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Pazartesi günü müdürlük görevine bırakacak.

Kurtuluş Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak çalışmaya başlayacağını belirten Dr. Ali Taşçı, Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısı ile Sağlık Müdürü olarak çalıştığı dönemde yürüttüğü çalışmaları değerlendirecek.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın yerine geçici olarak Dr. Ayşegül Işıkçelik’in vekalet edeceği öğrenilirken önümüzdeki hafta içerisinde de yeni sağlık müdürünün atanacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 15:15:06
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 15:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?