2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Sağlık müdürü İGM'de brifing verdi

Uşak İl Genel Meclisi Haziran ayı olağan 3. toplantısı Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın aile hekimliği uygulaması konusunda brifing verdiği toplantıda 2009 yılı içinde yapılacak spor salonu yatırımları değerlendirildi.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, 2009 yılında yapılması planlanan spor yatırımları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek yatırım bütçesinde yer alan ve spor salonu inşası için ayrılan 318 bin TL’lik ödeneğin spor salonu yapımı için kullanılacağını söyledi. Toplantıda ayrıca Kalfa Korusu’nda inşaatı devam eden bin kişilik spor salonuna ayrılan ödeneğin başka yatırımlara kaydırılması görüşüldü.

Meclis toplantısı sonunda İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, yürüttükleri çalışmalar ve aile hekimliği uygulaması ile ilgili meclis üyelerine bir brifing verdi. Ali Taşçı, sağlıkta dönüşüm projesinin önemine değinerek vatandaşın hizmet alımını kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Sağlıkta dönüşüm uygulamasının en önemli ayağının aile hekimliği olduğunu dile getiren Taşçı, Uşak olarak Temmuz ayında aile hekimliği uygulamasına geçeceklerini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 17:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?