2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Savcı sponsor arıyor!

Uşak'ta fırıncılık yaparak geçimini sağlayan Savcı Göktaş, 4-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Kick Boks Türkiye şampiyonasına katılabilmek için sponsor arıyor. Şampiyonada başarılı olarak Milli Takım seçmelerine katılmak istediğini belirten Göktaş, İzmir’deki şampiyonaya günde üç antrenmanla hazırlanıyor.

İzmir Alsancak Spor Salonu'nda yapılacak olan Kick Boks 2009 Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Savcı Göktaş, 10 yaşından bu yana spor yaptığını ifade ederek şampiyonaya katılmak için kendisine destek olacak bir sponsor aradığını söyledi. Şampiyona için hazırlıklarını kiralık bir salonda sürdürdüğünü anlatan Göktaş, altı yıldır profesyonel olarak Kick Boks yaptığını, 10 yaşında tekvandoya başladığını, daha sonra da 10 yıl boyunca profesyonel boks yaptığını kaydetti. Uşak’ta boks ve Kick Boks’a meraklı olan öğrencilere de eğitim verdiğini ifade eden Savcı Göktaş, İzmir’deki şampiyonada hedefinin birinci olup Milli Takım seçmelerine katılmak olduğunu söyledi.

Şampiyonaya 75 kiloda katılacağını kaydeden Göktaş şunları söyledi; "Uşak'ta Kick Boks benden başka sporcu yok. Yıllarca tekvando ve daha sonra boks yaptığım için kendime güveniyorum. Bir yıl önce maddi imkansızlıklar nedeniyle bu spora ara vermiştim. Şimdi yeniden antrenmanlara başladım. Turnuvaya 75 kiloda katılacağım. Amacım şampiyonada başarı olup Kick Boks Türk Milli Takım seçmelerine katılmak. Seçmeleri de kazanıp Türkiye’yi yurt dışında temsil etmeyi hedefliyorum. Boksa Kars'ta, Sinan Şamil Sam'ın yanında başladım. Kars'tan Uşak'a taşınınca burada boks yapma fırsatım olmadı. Bir sure sonra kendi imkanlarımla spora devam ettim. Antrenman yapacak salon bulmakta dai zorlanıyorum. Şuanda çalışmalarımı kiralık bir salonda yürütüyorum. İzmir’deki şampiyona için bana maddi destek sağlayabilecek sponsor arıyorum. Bazı yerel firmalarla görüştüm ancak bir sonuç alamadım. Şampiyonaya hazırlanmak ve katılmak için yaklaşık 10 bin TL desteğe ihtiyacım var. Uşaklıların bu desteği bana sağlayacağını ümit ediyorum”

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 19:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?