7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Seçim güvenlik toplantısı yapıldı

UŞAK’TA SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, 12 Haziran milletvekilliği seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesini arzu ettiklerini söyledi. Garnizon Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve ilçe kaymakamları ile seçim güvenlik toplantısı yapan Vali Özdemir Çakacak, seçim süresince alınacak tedbirleri gözden geçireceklerini ifade etti.

Öz Merkez’de bulunan İl Genel Meclisi toplantı salonunda Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenlik toplantısına İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, ilçe kaymakamları ve jandarma ve polis görevlileri katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplanı öncesi gazetecilere kısa bir açıklama yapan Vali Özdemir Çakacak, “ Seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamında geçmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Gelecek hafta siyasi parti temsilcileriyle de bir araya geleceklerini anlatan Vali Çakacak, “YSK’nın kararları ve yasalar çerçevesinde seçim takvimine uygun olarak çalışmalar yürütülecek. Gürültü ve çevre kirliliği konusunda siyasi partilerimizin de duyarlı olmasını istiyoruz. Seçimlerin ilimizde demokratik olgunluk içerisinde geçeceğini umuyoruz. Bu bir demokrasi şölenidir” dedi.

Vali Özdemir Çakacak’ın gazetecilere yaptığı bu kısa açıklamanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

UŞAK’TA SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI
UŞAK’TA SEÇİM GÜVENLİK TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 15:35:04
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 15:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?