7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Şehit aileleri yararına kermes

UŞAK’TA ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES

Uşak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, AK Parti CHP ve MHP kadın Kolları teşkilatlarının desteği ile şehit anne ve eşleri yararına kermes düzenledi.

Uşak Belediyesi önünde düzenlenen ve iki gün sürecek kermesten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi şehit ve gazi ailelerine verilecek. Kermesin açılışına Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Jandarma Garnizon Komutanı İsmail Özcan, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Uşak Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şakir Çakır ile dernek üyeleri katıldı.

Uşak Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır, her yıl geleneksel olarak kermes düzenlediklerini ifade ederek bu yıl siyasi partilerin kadın kolları teşkilatlarının desteği ile kermes düzenlediklerini söyledi.

Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği olarak geçen yıl ilkini düzenledikleri kermesin bu yıl ikincisini organize ettiklerini anlatan Çakır, “Bundan böyle kermesimizi geleneksel hale getireceğiz. Şehitlerimiz bu toprakları kanlarıyla suladıklarının halkımız tarafından bilinmesi amacıyla bu kermesi düzenledik. Bu kermesi 18 Mart tarihinde düzenlemeyi planlıyorduk. Ancak hava muhalefeti nedeniyle bu haftaya erteledik. Bu yıl kermese siyasi partilerimizin kadın kolları sponsor oldu. Bize verdikleri destekler nedeniyle her üç partimizin kadın kolları teşkilatlarına da teşekkür ediyoruz” dedi.

UŞAK’TA ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2011 Salı 16:34:05
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 00:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?