7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Şehit ailelerine yemek

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK ŞEHİT AİLELERİYLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Uşak Vali Özdemir Çakacak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 96. yıldönümü nedeniyle şehit aileleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

İl Jandarma ve Garnizon Komutanlığı’nca Öğretmenevi’nde düzenlenen öğle yemeğinde şehit aileleriyle uzun süre sohbet eden Vali Çakacak şehit yakınlarına hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler şehitlerimizin bize emanetisiniz”dedi.

Şehit yakınları yemek sonrası masaları tek tek gezerek sıkıntılarını dinleyen ve kendileriyle sohbet eden Vali Özdemir Çakacak’a teşekkür etti. Vali Özdemir Çakacak, Türk Milletinin 96 yıl önce bugün dünyaya örnek olacak bir destan yazdığını da ifade ederek vatan uğruna şehit düşen kahramanların emanetlerine sahip çıkacaklarını belirterek konuşmasında şunları söyledi; “Bugün ülkemizde huzur ve güven içersinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailesi olmak o kadar kolay bir şey değildir. Devletimiz şehit yakınlarına, gazilerimize her türlü desteği vermektedir. Sizler şehitlerimizin milletimize emanetisiniz. Sizlere en iyi şekilde sahip çıkmamız gerekir. Bu duygularla şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, şehit yakınları ve gazilerimize mutluluklar diliyorum” dedi.

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK ŞEHİT AİLELERİYLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK ŞEHİT AİLELERİYLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 16:34:05
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 18:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?