2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Şener'in partisi harekete geçti

Türkiye Partisi Uşak İl Başkanı Kadir Tosuncuk, yaptığı açıklamada Uşak’ta teşkilatlanma çalışmaları kapsamında partiye üye kabul etmeye başladıklarını söyledi.

Teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve Banaz İlçe başkanlığı görevine Mehmet Kurtuluş’un atandığını belirten Türkiye Partisi İl Başkanı Kadir Tosuncuk, gençlerden yoğun ilgi gördüklerini söyledi. Banaz İlçe Başkanı Mehmet Kurtuluş ile birlikte bir basın açıklaması yapan Kadir Tosuncuk, “Türkiye’yi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Bu nedenle haydi gençler siyasete sloganıyla yola çıkıyoruz”dedi.

Yaklaşık iki ay önce Türkiye Partisi Uşak İl Başkanı olarak atandığını ve hızla çalışmalara başladıklarını anlatan Tosuncuk, gelecek hafta Uşak Merkez İlçe Başkanı atamasının da yapılarak kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Türkiye Partisi olarak yepyeni bir siyaset anlayışı ile siyasete adım atıklarını kaydeden Kadir Tosuncuk şunları söyledi; “Parti olarak gençlere büyük önem veriyoruz. Geleceğin Türkiye’si için tüm gençlerin aktif siyasette yer alması gerektiğini düşünüyoruz. Gençlerin önünü açacak tek parti Türkiye Partisi’dir. Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecektir. Uşak teşkilatı olarak üye kayıtlarına başladık. Parti binası oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor”

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 17:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Meral IP: 78.179.26.xxx Tarih : 12.10.2009 13:31:59

Sayın Mehmet Kurtuluş birgün Banaz senin vesile oldugun hizmetlerle hak ettiği hizmeti alacak. Buna canı gönülden inanıyorum