7
Mayıs
2024
Salı
UŞAK

Şike Yasası’na katkıda bulunmayın!

Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz, Uşak Milletvekillerine Cumhurbaşkanı tarafından veto edilen ancak tekrar mecliste görüşülmesi beklenen Şike Yasası’na katkıda bulunmamaları çağrısında bulundu.

Uşak Havaalanı başta olmak üzere kentin çözüm bekleyen birçok sorunu bulunduğunu, ilin milletvekillerinin Şike Yasası’na destek vermek yerine bu sorunlarla ilgilenmesini isteyen Yavuz, “Türk futbolunu kaosa sürükleyen bu düzenlemeye milletvekillerimizin katkıda bulunmayacağına inanıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bu konudaki tavrını desteklediklerini belirten Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz, “Baklava çaldığı için 19 yıl hapis cezası alan çocukların bulunduğu Türkiye’de,Türk futboluna gölge düşürenlerin cezalandırılmasını istemek en doğal vatandaşlık hakkı olsa gerek. Bu nedenle 3 milletvekilimizin Uşak Havaalanı’nın yeniden uçuşlara açılması konusu başta olmak üzere, kentin sorunlarıyla ilgilenmelerini ve önümüzdeki günlerde yeniden meclise gelmesi beklenen Şike Yasası’na katkı sağlamamalarını istiyoruz. İlimiz milletvekillerinin; başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile gazeteci olan Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar gibi tavır almalarını ve tepki vermelerini bekliyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 22:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?