8
Mayıs
2024
Çarşamba
UŞAK

Silahlı soygun zanlıları tutuklandı

UŞAK'TA SİLAHLI SOYGUN ZANLILARI YAKALANDI

Uşak'ta bir akaryakıt istasyonuna gerçekleştirilen silahlı soygunla ilgili 3 kişi yakalanırken, zanlılardan 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde kent merkezinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna motosiklet ve kaskla gelen iki kişi ellerindeki silahlarla çalışanları korkuttu. Akaryakıt istasyonu çalışanları kendilerine silah doğrultan zanlılara kasada ve üzerlerindeki 600 lirayı verdi. Olaydan sonra motosikletle kaçan hırsızların yaklaşık 3 ay öncede aynı yöntemle aynı istasyonda soygun gerçekleştirdikleri anlaşıldı. Yaşanan soygunun ardından akaryakıt istasyonu çalışanları durumu polise

bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri işyerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şahısları yakalamak için operasyon başlattı. Polis yaptığı çalışma sonucu ilk olarak soygun anında kullanılan motosikleti bir tarlada terk edilmiş olarak buldu ve motosikletin sahibine ulaştı. Polis ekipleri bunun üzerine soygunu; Ş.D. (27) M.K. (24), R.D. (42) ve R.C'nin (41) planlayarak gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis kısa süre sonra M.K. ve Ş.D.'yi gözaltına aldı. Soygun sonrası şehir dışına kaçmaya

çalışan R.C.'nin ise trafik kazası geçirerek Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı tespit edildi. Polis ekipleri soygunun planlayıcısı olduğu iddia edilen R.D.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Zanlılardan M.K. ve Ş.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkeme, Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren R.C. hakkında da gıyabi tutuklama kararı verdi.

Aynı akaryakıt istasyonu yaklaşık 3 ay önce yine aynı kişilerin aynı yöntemle soydukları ve soygun esnasında güvenlik kamerasının bulunmamasından dolayı zanlıların tespit edilemediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UŞAK'TA SİLAHLI SOYGUN ZANLILARI YAKALANDI
UŞAK'TA SİLAHLI SOYGUN ZANLILARI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2011 Cumartesi 12:54:00
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:03:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?