2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Solun ortak adayı: Arca

Uşak’ta bazı siyasi partiler ile Eğitim-Sen, 29 Mart 2009 tarihindeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Talat Arca’yı destekleme kararı aldı.

İstanbul Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Emek Partisi, İşçi Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi ve Eğitim-Sen Uşak Şubesi yerel seçimlerde CHP adayı Talat Arca’yı destekleyeceklerini bildirdi.

Talat Arca’nın Uşak’ta solun adayı olması adına düzenlenen toplantıda şeffaf, çevreye saygılı ve halkın çıkarları için çalışacak bir belediye anlayışı istediklerini belirten partiler ve Eğitim-Sen Uşak Şubesi Arca’yı ortak aday ilan etti.

İlkler şehri Uşak'ta bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten CHP adayı Talat Arca ise, kendilerine destek veren siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti. Her türlü projede sivil toplum örgütlerine danışacaklarını dile getiren Arca; Uşak Halkını kentin sakini değil sahibi yapacaklarını iddia etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 13:47:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatihege IP: 78.172.11.xxx Tarih : 19.01.2009 21:58:11

bu birleşme uşakta belediyeyi chp nin alacağını gösterir.zaten sağ param parça dp,bbp,sp,mhp,ve adını yazmayı bile kendime hakeret saydığım malum parti.