2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

SP başkan adayını tanıttı

Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı, 29 Mart yerel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Can Düğün Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Genel Başkan Yardımcıları Mücahit Yanılmaz ile Ömer Vehbi Hatipoğlu da katıldı. Toplantıda bir açılış konuşması yapan Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Nebi Ilgın, ilkler şehri Uşak’ta Milli Görüş’ün hakim olacağını iddia etti.

Uşaklılara yerel yönetimleri iyi bilen tecrübeli bir başkan adayı ile hizmet vaat ettiklerini söyleyen Ilgın, “Yerel yönetimlerdeki tecrübelerimiz geçmiş dönemlerde kanıtlanmıştır. Hizmet bizim işimiz ve 29 Mart yerel seçimleri ile birlikte Milli Görüş’ün 3. kez şahlanışını göreceksiniz. İktidar ve diğer muhalefet partileri halka hizmet noktasında yetersiz kalmıştır. Halkla iç içe olan halkın talepleri doğrultusunda siyaset yapan Saadet Partisi ve Milli Görüş kadroları olarak ülke yönetimine talibiz. Bunun için ilk hedef yerel seçmilerdir”dedi.

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Ethem Uludağ ise yerel yönetimler konusunda tecrübeli olduğunu ifade ederek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yıllarca önemli hizmetler yaptım. Siyasi tecrübemi ve birikimlerimi Uşak halkına aktarmak için aday oldum. Saadet Partisi olarak halka hizmetin nasıl yapılacağını herkese göstermek istiyoruz. Geçmişte kazandığımız belediyelerde yaptığımız hizmetler nedeniyle halk bizi yakından tanıyor. İktidar ve diğer muhalefet partileri halkımıza hizmet etmek üretmek yerine gerilim üretmektedir. Kamuoyunda ve medyada yer alan polemikleri yakından izliyorsunuz. Biz bu gerilim siyasetini bir kenara bırakıp hizmet etmek için çalışacağız. Uşak’ı yaşanılabilir çağdaş modern bir kent yapmayı vaat ediyoruz”diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mücahit Yanılmaz ile Ömer Vehbi Hatipoğlu ise Uşaklılardan yerel seçimlerde Ethem Uludağ’a destek istedi. Aday tanıtım toplantısına katılan sık sık eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan lehinde slogan attı. Konuşmacılar ayrıca Hükümetin İsrail politikasını eleştirip İsrail’in Gazze saldırılarını da kınadı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 10:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?