2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Stadyum’a en iyi spor programı ödülü

TRT 1’de yayınlanan Bizim Stadyum programının sunucusu Erdoğan Arıkan, Uşak Özel Üftade Koleji’nin konuğu oldu.

Belediye Oda Tiyatrosu’nda, öğrencilerle söyleşi yapan Arıkan, Türkiye’de yayınlanan spor programlarının halkın gerisinde kaldığını belirterek, “Spor programlarını eleştirerek değil, gülerek izliyoruz. Bu konuda kaliteyi yakalayamadık. Futbolla ilgili çalışmaları izlerken, eski programları izler gibiyim” dedi.

Özel Üftade Koleji öğrencileri, Erdoğan Arıkan’ın sunduğu Stadyum’u en iyi spor programı seçti. Okul idaresince düzenlenen ödül töreni nedeniyle Uşak’a gelen Erdoğan Arıkan, öğrencilere teşekkür etti.

Ödül töreninden sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Arıkan, televizyonlardaki spor programlarını eleştirdi ve halkın gerisinde kaldıklarını iddia etti. Özellikle futbol programlarının yeterince düzeyli olmadığını söyleyen Erdoğan Arıkan, sunuculuğunu yaptığı Stadyumunda eleştirerek “Televizyonlardaki futbol programları halka olumlu şekilde yön göstermiyor. Yorumcuların yaptığı eleştiriler hakaret derecesine kadar varabiliyor. Bu nedenle futbol programlarının hemen hepsi halkın gerisinde kaldı. İstediklerimizi tam olarak yapamadığımızı düşünüyorum. Şu anda en büyük isteğim programlara seyirciyi de dahil etmek””dedi.

Süper Lig hakemlerinin bu sezon ağır hakaretlere maruz kaldığını da ifade eden Arıkan sözlerini şöyle tamamladı;” Mağlubiyetlerin faturası hakemlere çıkarılıyor. Seyirci yönetimi ve futbolcuları sorgulamıyor. Hal böyle olunca oyuncuların kafası çok rahat oluyor. Çünkü yenildiği zaman bahane hazır. Burada en büyük suç kulüp yöneticilerinde. Taraftarı yanlış yönlendirmenin sonucunda federasyonun önü siyah çelenkle doldu. Türkiye’deki hakemlerimizin bu yıl iyi bir sezon geçirdiğini söylemek de zor. Hakemlerimiz performans olarak kötü ama; kötü niyetli değil”

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?