4
Mayıs
2024
Cumartesi
UŞAK

Ticaret Borsası'nı kaynaştıran yemek

Uşak Ticaret Borsası üyeleri, kaynaşma yemeğinde biraraya geldi. Eski yönetimin başarılarını devam ettirmek istediklerini belirten Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Aydoğan, "Plan ve projelerimiz çerçevesinde, borsamızı sadece evrak, tescil borsası değil, üreticiye, tüccarımıza daha yararlı olacak şekilde satış salonu, laboratuvarı içinde bulunan bir borsa haline getirmek istiyoruz. Ayrıca Yönetim Kurulu ve Meclis kararıyla üye aidatlarının yüzde 30 oranında düşürülmesine karar verdik. Amacımız üyelerimizin sorunlarını değerlendirip çözüm yolları bulmaktır" dedi.

2001 yılında kurulan borsanın işlem hacmini her yıl arttırdığını ifade eden Aydoğan, "2001 yılında işlem hacmimiz 5 milyon YTL’dir. 2002 yılında 37 milyon YTL, 2003 yılında 64 milyon YTL, 2004 yılında 75 milyon YTL ve 2005 yılı ilk dört aylı işlem hacmimiz ise 19 milyon YTL’dir" diye konuştu.

Toplantıda konuşan Uşak Vali Yardımcısı Mestan Deniz, oluşturulan gönül seferberliğinin umut verdiğini belirterek, "Ticaret borsasının Uşak’ta hızla kalkınmakta devlet ve vatandaşla birlikte iç içe hareket etmesinin büyük bir örneğidir. Bu dayanışmayı daha ileriye götürmemiz gerekir. Yeni yönetimin Uşaklı üyelerini en iyi şekilde temsil edeceğine eminim. Yapılacak çalışmalar Uşak’ın kalkınmasına ve gelişmesi için çok önemlidir" dedi.

Konuşmaların ardından en yüksek işlem yapan Aydoğan Yem, Gedik Tavukçuluk, Çobanoğlu Süt, Yayala Akar Et Gıda San., Mehmet Kılıç, Kadir Tosuncuk, Birlik tarım Ortaklığı, Kıllılar Tarım Ürünleri, Çamcıoğlu Ltd, Bölme Kasabı ce Uşak Damızlık Süt Sığır Birliği’ne plaket verildi.
Yemeğe, Uşak Vali Yardımcısı Mestan Deniz, Uşak Defterdarı Refik Çimen, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ramazan Kaya, Uşak SSK İl Müdürü Remzi Tektaş Zengin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Karaman ve Ticaret Borsası üyeleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 12:01:36
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 14:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET SARGIN IP: 85.105.120.xxx Tarih : 17.06.2007 12:24:22
uşak'ın tanınmış iş adamlarından olan YILDIRAY AYDOĞAN'IN borsa baskanlığını en iyi şekılde yaptıgına ınanıyorum.eski yönetımdekı basarılarınıda en iyi şekinde devam ettireceginden eminim.