2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

TOKİ konutları sahiplerini buldu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Uşak’ta yaptırılacak olan ve inşaatı devam eden 696 konuttan 277 adedinin kura çekimi Atatürk kültür Merkezinde yapıldı.

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, AK Parti İl Başkanı Ali Işık ve vatandaşların katıldığı törende 5’i özürlü kontenjanı olmak üzere 277 konutun kuraları çekildi.

Kura çekimi öncesi konuşan Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, belediyesi olarak 5 yılda 150 milyon bin TL’lik yatırıma imza attıklarını belirterek “Yatırımlarımızdan en önemlisi olarak gördüğümüz ve hemşehrilerimizin yıllardır özlemini duyduğu ucuz ve kaliteli konutlara kira öder gibi kavuşmalarını sağlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ev sahibi özlemi ile yanıp tutuşan vatandaşlarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır herkese hayırlı olsun” dedi

Karaağaç bölgesindeki çöplüğün yeşil alana dönüştürüleceğini de ifade eden Başkan Apaydın, bölgeyi cazibe merkezi haline getireceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, Belediye Başkanı Mesut Apaydın ve AK Parti İl Başkanı Ali Işık tarafından kura çekimi gerçekleştirildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 17:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?