2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

Trafik kazası:1 ölü

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre saat 21.00 sıralarında Uşak’tan Ulubey istikametine seyretmekte olan Hüseyin Ada idaresindeki 64 HD 366 plakalı Ulubey İlçesi Kaymakam Vekilinin makam aracı bir yayaya çarptı.

Kazada emekli öğretmen olduğu öğrenilen 58 yaşındaki İbrahim Necdet Bostancı ağır yaralandı. Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bostancı kısa süre sonra hayatını kaybetti. Kaza sırasında Kaymakam Vekili Sedat İnci’nin de otomobilde olduğu öğrenilirken makam şoförünün ise Ulubey Belediye Başkanlığı’na seçilen Ali Rıza Ada’nın akrabası olduğu bildirildi.

Kaymakam Vekili Sedat İnci’nin bugün görev süresini tamamladığı ve yarın Ankara’ya dil kursuna gitmek üzere ilçeden ayrılacağı bildirilirken kaza sonrası makam şoförü Hüseyin Ada ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazadan sonra Uşak Vali Yardımcısı Şükrü Yıldırım ve Eşme Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer olayla ilgili bilgi almak üzere Uşak Devlet Hastanesi’ne geldi ve Ulubey Kaymakam Vekili ile de bir süre görüştü.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 06:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?