2
Mayıs
2024
Perşembe
UŞAK

TÜMSİAD Başkanı seçimde aday

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Uşak Şube Başkanı Muhterem Balta, bu ay yapılacak Uşak Borsası İkinci Olağan Genel Kurulu'nda aday olduğunu açıkladı.

TÜMSİAD Uşak Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyen Muhterem Balta Uşak Ticaret Borsası İkinci Olağan Genel Kurulu'nda başkan odayı olduğunu bildirdi. Ticaret Borsası çalışmalarının istenilen seviyede olmadığını dile getiren Balta, “Uşak Ticaret Borsasını daha aktif hale getirerek, borsamızı üyelerimizin yalnızca tescil yaptırıp parasını alan bir kurum olmaktan çıkaracağız. İç ve dış pazarlara açacağız. Üye firmalar arasında sosyal ilişkileri geliştirmek amacı ile sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Firmalarımızın en çok ihtiyacı olan kurumsallaşma, markalaşma, inovasyon ve meslek içi eğitimlerine ağırlık vereceğiz. Üyelerimiz ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi görüp, devlet desteklerinden yeterince faydalanmalarını sağlayacağız”dedi.

18 Ocak 2009 tarihinde yapılacak seçimleri hizmet yarışı haline dönüştürmek istediklerini de ifade eden Muhterem Balta, „Uşak sanayicisi, üreticisi ve tüccarına Uşak Ticaret Borsası’nı hizmetçi kılmak istiyoruz. Herkesin temsil edileceği bir liste ile seçimlere gideceğiz“diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 18:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?